Raktárkirály, kiadó raktárak

 

Ha a raktárbérlés mellett döntöttünk, és már meg is találtuk az ideális kiadó raktárt, akkor nincs más hátra, mint megkötni a bérleti szerződést és birtokba venni a tárolónkat.

Következő lépés, hogy a szezonális, éppen nem használatos vagy egyéb más értékeinket eljuttassuk a raktárunkba. Sok esetben ez azonban nem olyan egyszerű feladat, hiszen előfordulhat, hogy nem áll rendelkezésünkre autó, vagy ha mégis, akkor csak több fordulóval tudnánk a csomagokat odaszállítani, vagy esetleg az is előfordulhat, hogy a szállítandó tárgy be sem fér az autónkba.

A sok kellemetlenséget könnyen elkerülhetjük, ha profik segítségét vesszük igénybe, azaz megbízunk egy költöztető vagy szállító céget az értékeink elszállításával. Ahhoz hogy bútoraink és egyéb tárgyaink ne sérülhessenek meg, fontos a megfelelő védelemmel, csomagolással ellátni azokat. A Self Store csapata a szállítás mellett értékeink szakszerű becsomagolását is vállalja, így azok biztosan sérülésmentesen és épségben jutnak el a bérelhető tárolókhoz. A különböző csomagolóanyagok, dobozok, ragasztószalagok akár külön is megvásárolhatók a költöztető cégtől, ha kisebb tárgyainkat szeretnénk belepakolni. A szállítás után általában a másik fő gondot a rakodás szokta jelenteni. A Self Store viszont ettől a tehertől is megszabadít minket, hiszen a szállított bútorok, dobozok és egyéb értékek kirakodását, majd a tárolóba való bepakolását is vállalják. A teljes körű szolgáltatásnak köszönhetően a szállított tárgyak sem az út során sem pedig a rakodás során nem sérülnek meg.